30 Dagen Mama Challenge (meedoen mag)

2

Ik ben gek op challenges! Zo doe ik wekelijks mee aan de Crea-Cross challenge, ben ik begonnen aan een 52 Weken Spaar Challenge en beantwoord ik wekelijks trouw tien vragen in mijn ‘1000 vragen aan jezelf‘-item. Maar mijn meest favoriete challenge is toch wel de 30 Dagen Blog Challenge van vorig jaar, dertig dagen lang elke dag een blog met een persoonlijke vraag of stelling. Vandaar dat ik dat dit jaar ook weer ga doen. Eigenlijk op precies dezelfde manier maar dan dit keer met als thema het ouderschap.

30 dagen, 30 vragen, 30 blogs

Hoe ga ik bijvoorbeeld om met schermtijd? Waar shop ik de kleding voor de kinderen? En hoe zijn we op de namen van Dex en Odin gekomen? Deze en nog veel meer vragen (zie het overzicht hieronder) zullen vanaf 1 maart dertig dagen lang aan bod komen tijdens de 30 Dagen Mama Challenge! Naar welke dag ben jij het meest nieuwsgierig? Voel je overigens vooral vrij om in de reacties zelf antwoord te geven op de 30 Dagen Mama Challenge-vragen, want ook daar ben ik erg benieuwd naar.

30dmc vragenlijst - 30 Dagen Mama Challenge (meedoen mag)

Doe ook mee!

Naast Mama van Dex en Odin zijn er nog een aantal leuke blogs die meedoen aan de 30 Dagen Mama Challenge. Hier zal ik in de dagelijkse blogs regelmatig naar linken zodat je ook de antwoorden van mijn medebloggers op deze persoonlijke mama-vragen kunt lezen. Heb je zelf een blog en wil je ook graag meedoen, dan ben je natuurlijk van harte welkom (er is ook een 30 Dagen Blog Challenge Facebook Groep). Door deze 30 Dagen Mama Challenge leren jouw lezers je niet alleen beter kennen, maar heb je ook meteen voor een maand leuke content op je blog. Laat het wel even weten, zodat ik mee kan lezen en een linkje naar jouw challenge kan plaatsen.

30 Dagen Mama Challenge

We trappen deze challenge volgende week af met een makkelijke, maar wel erg leuke vraag/opdracht. Op dag 1 van de 30 Dagen Mama Challenge zal ik mezelf en ons gezin namelijk eerst aan jullie voorstellen (voor zover dat nog nodig is).

About Author

Mama van Dex & Odin, getrouwd met Edwin, woont in Udenhout, creatief, passie voor schrijven, introvert, houdt van retro/vintage, gamergirl, geek, ZZP-er, diabeet, baasje van hond Flynn en ratjes Oscar & Sonic.

2 reacties

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: