Wat kijken Dex en Odin op Netflix #4

5

Netflix blijft hier favoriet, overigens niet alleen bij de kinderen, maar ook wijzelf bingewatchen wat weg op deze populaire streamingdienst. Er is ook zoveel keuze en er komen steeds meer leuke series en films bij. In ieder geval, Dex en Odin hebben weer een aantal nieuwe favoriete tekenfilms en -series (waaronder Dex zijn obsessie/collectie, Shopkins, maar dan in tekenfilmvorm). die ze graag met jullie willen delen.

Wissper

Wissper is een serie waar ik zelf nog erg weinig van heb gezien, maar die hier wel regelmatig op staat (als ik sta te koken bijvoorbeeld, dus de liedjes ken ik wel uit mijn hoofd). Maar te beoordelen aan de stukjes die ik er wel van mee krijg, is het wel een leuke tekenfilmserie. Het gaat over Wissper, een slimme zevenjarige die een speciale gave heeft waardoor ze met dieren kan praten. Deze gave gebruikt ze om haar dierenvriendjes te helpen bij problemen. Een kinderserie waarin de liefde voor dieren centraal staat, dat is in mijn ogen sowieso al een pluspunt.

Shopkins

Dat de Shopkins op Dex zijn lijstje met favo films zouden komen, verbaast me niks. Shopkins, de kleine poppetjes die je kunt sparen (en eigenlijk veel te duur zijn) zijn hier echt heilig. Ik denk dat hij er al wel 200 heeft en op allemaal is hij even trots. Een maand geleden verschenen er drie heuse Shopkins-films op Netflix en deze werden alle drie achter elkaar gekeken. Shopkins gaat over levende ‘boodschappen’ waaronder een aarbeitje, appeltje, koekje en lipstick die samen met de Shoppies (een aantal vrolijke, kleurrijke meisjes) op avontuur gaan. Je hebt Shopkins: Chef Club, Shopkins: Wereldreis en Shopkins: Wild, drie verschillende films met drie Shopkins-avonturen. Op zich erg leuke films, al zijn ze wel erg zoetsappig en roze, maar goed dat zijn de Shopkins poppetjes ook.

Super Monsters en de Wensster

De vorige ‘Wat kijken Dex en Odin op Netflix’ zat Super Monsters ook al in, maar de afgelopen week is het vooral Super Monsters en de Wensster die veel gekeken wordt. Een Super Monsters special in Kerst-thema. Nu heb ik zelf heel weinig met kerst, maar Super Monsters vind ik dan wel weer erg leuk, dus deze favo van de boys kan ik me helemaal in vinden. De Super Monsters zijn in deze film helemaal in de ban van een wensster die ze van de Kerstman hebben gekregen en hebben ieder een eigen wens die ze graag in vervulling zien gaan. Ik ben benieuwd hoe vaak deze nog voorbij komt voordat ze er genoeg van hebben, want soms lijkt hij op repeat te staan.

Nog meer tips

Benieuwd naar welke series en films Dex en Odin nog meer grijs gekeken hebben op Netflix, of zoek je gewoon nog leuke inspiratie voor jouw kids? Kijk dan ook even bij onze voorgaande Netflix-blogs: Wat kijken Dex en Odin op Netflix #1, Wat kijken Dex en Odin op Netflix #2 en Wat kijken Dex en Odin op Netflix #3. Mocht jij zelf nog leuke tips hebben voor onze jongens, laat dat ook vooral even weten!

About Author

Mama van Dex & Odin, getrouwd met Edwin, woont in Udenhout, creatief, passie voor schrijven, introvert, houdt van retro/vintage, gamergirl, geek, ZZP-er, diabeet, baasje van hond Flynn en ratjes Oscar & Sonic.

5 reacties

  1. Die Super Monsters ga ik eens bekijken, voor de andere zijn mijn zonen net iets te oud denk ik.
    Probeer ze maar zolang mogelijk aan deze soort films en series te houden want hier kijken ze ondertussen geregeld naar Nickolodeon en die series zijn echt vreselijk!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: