1000 vragen aan jezelf #10

27

Zondag, tijd voor de volgende tien vragen uit het boekje ‘1000 vragen aan jezelf’ van Flow. Dit is trouwens alweer de tiende blog die ik hieraan wijd, wat betekent dat ik hiermee al 100 vragen heb beantwoord. Ik hoop dat jullie het nog steeds leuk vinden om te lezen, ik beantwoord ze in ieder geval met veel plezier (de meeste dan). Vandaag onder andere de vraag of ik ooit de wet overtreden heb en of ik het belangrijk vind dat mensen me aardig vinden.

  • 91. Wat is je favoriete boek?

   Mijn favoriete boek, dat is een lastige. Ik denk dat ik niet echt één favoriet boek heb, dat dat nog wel eens wisselt. Nu heb ik wel verschillende schrijvers die ik graag lees, zo heb ik praktisch alle boeken van Virginia Andrews en is Tess Gerritsen een grote favoriet. Momenteel lees ik vooral veel van die CSI boeken en verder net wat ik toevallig tegenkom bij kringloopwinkels en boekenhuisjes.

  • 92. Met wie Whatsapp je het meest?

   Ik weet niet met wie ik precies het meeste Whatsapp, maar mijn moeder en Edwin spreek ik in ieder geval dagelijks wel over de Whatsapp. Verder zit ik in een aantal Whatsapp-groepen waar dagelijks veel berichten voorbij komen (die ik al dan niet altijd lees). Daarnaast app ik ook regelmatig met Ronald, een vriend die ik eigenlijk ook alleen maar via Whatsapp of Facebook spreek en vooral veel onzin mee deel.

  • 93. Zeg je vaker ja of nee?

   Ik heb twee kinderen van 5 en 3 jaar oud. Ik zeg denk ik wel 100 keer op een dag ‘nee’ haha. Maar dat buiten beschouwing gelaten, vind ik het wel lastig om nee te zeggen en zeg ik denk ik over het algemeen wel vaker ja. Een puntje waar ik nog aan moet werken. Al probeer ik vanuit mijn missie om vaker uit mijn comfortzone te treden, wel weer vaker ‘ja’ op dingen te zeggen. Dus ja, nee ik weet het niet.

  • 94. Ben je weleens het onderwerp geweest van een roddel?

   Vast wel, al kan ik me zo snel geen concreet voorbeeld bedenken. Ik houd me daar ook niet zo mee bezig, met dat roddelen en probeer daar ook zoveel mogelijk buiten te blijven. Maar ik twijfel er niet aan dat ik regelmatig onderwerp van geroddel ben geweest en ook nog wel vaker zal zijn. Ik heb persoonlijk liever dat mensen me dingen dan gewoon rechtstreeks komen vragen, maar goed daarmee verpest je natuurlijk het idee achter roddelen wel een beetje. 😉

  • 95. Wat zou je doen als je niet meer hoefde te werken?

   Hetzelfde als nu denk ik, mijn eigen zaakje en mijn blog. Momenteel maak ik met beide nog niet heel veel winst, dus werk ik momenteel ook niet voor het geld, maar meer omdat ik het gewoon heel leuk vind (en er uiteindelijk natuurlijk wel iets mee op hoop te bouwen). Maar om helemaal niks meer te hoeven qua werk zou ik ook niets vinden, ik wil wel graag bezig zijn en het idee hebben dat ik iets bijdraag aan de samenleving.

1000vragen15 - 1000 vragen aan jezelf #10
  • 96. Kun je goed autorijden?

   Op zich ben ik niet slecht in autorijden, ik heb nog nooit echt schade gereden of zo. Ik voel mezelf alleen wel erg onzeker achter het stuur en rijd niet graag in een drukke stad of ergens heen waar ik niet weet hoe en waar ik kan parkeren. Ik wil dus niet beweren dat ik heel goed ben in autorijden, maar ik ben er ook niet slecht in. Waar ik dan wel weer slecht in ben, is parkeren. En dan vooral fileparkeren, dat probeer ik dan ook standaard te ontwijken.

  • 97. Wil je dat mensen je aardig vinden?

   Ik hoef absoluut niet door iedereen aardig gevonden te worden, dat is ook niet echt realistisch. Want laten we eerlijk zijn, ik vind zelf ook niet iedereen aardig. Zolang de mensen die er voor mij toe doen, mij maar aardig vinden toch? En dat is over het algemeen gelukkig wel het geval.

  • 98. Wat had je anders moeten doen in je liefdesleven?

   Wat ik anders had moeten doen in mijn liefdesleven… ik denk niet dat ik echt grote fouten heb gemaakt in mijn liefdesleven. Bijna niemand vind in één keer de ware, iedereen heeft wel een of meerdere exen die het achteraf toch niet helemaal waren. Het enige dat ik trouwens achteraf wel anders had willen doen, is eerder op degene die ik leuk vond af durven stappen in plaats van afwachten tot de ander die stap zet. Niet dat ik daar nu spijt van heb, want ik ben dolgelukkig met waar ik nu sta en had dat echt niet anders gewild. Maar het had me destijds wel een hoop onzekerheid gescheeld misschien.

  • 99. Wat doe je het liefst op een avondje uit?

   Ik ben niet heel erg van het uitgaan, dus zo vaak gaan wij ook geen avondjes uit. Maar de keren dat we oppas hebben voor Dex en Odin, vind ik het leuk om gewoon lekker rustig uit eten te gaan (bij voorkeur sushi) een leuke bioscoop film te kijken, of naar een cabaretvoorstelling te gaan.

  • 100. Heb je ooit de wet overtreden?

   Of ik ooit de wet overtreden heb… Ik ben echt wel eens door oranje gereden terwijl ik nog makkelijk had kunnen stoppen, of me niet helemaal aan de maximum snelheid gehouden. En zo kan ik waarschijnlijk nog wel een aantal kleine ‘overtredingen’ bedenken die iedereen wel eens maakt. Maar echt doelbewust de wet overtreden heb ik nooit gedaan, daar ben ik te braaf (of te schijterig) voor.

En ook weer een vraag voor jou

Tot zover mijn tien vragen voor deze zondag. Vraag 81 tot en met 90 kon je hier vorige week lezen en voor vraag 101 tot en met 110 moet je weer even een weekje wachten. Zoals elke week ook deze week weer een vraag voor jou. Laten we vraag 100 pakken: Heb jij ooit de wet overtreden?

About Author

Mama van Dex & Odin, getrouwd met Edwin, woont in Udenhout, creatief, passie voor schrijven, introvert, houdt van retro/vintage, gamergirl, geek, ZZP-er, diabeet, baasje van hond Flynn en ratjes Oscar & Sonic.

27 reacties

 1. Wat een leuke vragen weer. Vooral de ja/nee vraag zorgde ervoor dat ik zelf erg na ging denken. Je staat er namelijk niet bewust bij stil. De andere dingen wel wat meer. En nee niet de wet overtreden.

 2. Superleuk zo al die vragen! Gewoon voor jezelf, omdat je eens nadenkt over dingen waar je niet vaak bij stilstaat, maar ook voor ons, kei leuk om te lezen =)

 3. Wat een leuke vragen elke keer weer en leuk om jouw antwoorden te lezen en dat nee zeggen, hmm hier precies zo, tegen mij kinderen lukt het wel maar verder zou ik het ook vaker moeten zeggen.

  • We kunnen maar wat hebben om nog aan te moeten werken toch πŸ˜‰ tegen de kids is hier ook geen probleem (gelukkig maar!)

 4. Wat een leuke vragen weer!
  Ik zag dit boekje laatst in de winkel liggen. Ik moest gelijk aan jou en je blog denken omdat je hier altijd een artikel van maakt hihi!
  Ik vind dit altijd een super leuk artikel!

 5. Grappige vragen! Heb ik de wet overtreden? Tja, ik heb een keer een bon gehad voor te hard rijden, maar verder dan dat nee…

  • Haha dan zal Nee inderdaad ook wel regelmatig voorbij komen!
   Schade gereden heb ik eigenlijk nog nooit, maar wel te snel gereden/door rood/fout parkeren

 6. Hij is weer leuk! Ik heb zelf nog nooit de wet overtreden, althans niet bewust πŸ˜‰ Wel eens verkeerd geparkeerd en te hard gereden omdat ik borden had gemist.

  • Ik denk dat iedereen dat soort ‘overtredingen’ wel eens heeft begaan haha πŸ™‚ al dan niet bewust en al dan niet betrapt

 7. Ik hou zo van deze Flowvragen-beantwoorden-blogs! Ik lees ze met heel veel plezier! Ik zou lekker doorgaan hiermee hoor! Xxx

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: