30 Dagen Blog Challenge: alle vragen

34

De 30 Dagen Blog Challenge zit erop. Dertig dagen lang gaf ik eerlijk antwoord op dertig vragen en stellingen met de meest uiteenlopende onderwerpen. Heel leuk om te doen, soms wel een beetje confronterend, maar vooral ook heel leerzaam. Sommige onderwerpen zijn heel goed om eens bij stil te staan en anderen zijn gewoon erg leuk om over na te denken.

30 dagen bloggen

Ik hoop dat het voor jullie ook leuk was om ze te lezen en mij zo een beetje beter te leren kennen! Heb je ze nog niet gelezen, maar ben je wel nieuwsgierig naar bepaalde dagen, dan heb ik hieronder alle dagen met link nog een keer voor je op een rijtje gezet.

30 dagen op een rij

Dag 1: Recente foto en 5 weetjes over mezelf
Dag 2: De betekenis van de naam van mijn blog
Dag 3: Mijn vroegste herinnering
Dag 4: Mijn gezinssamenstelling
Dag 5: De inhoud van mijn tas
Dag 6: 5 dingen waar ik echt niet zonder kan
Dag 7: Wat zou ik doen met een miljoen
Dag 8: Mijn guilty pleasure
Dag 9: Een dag uit mijn leven
Dag 10: 3 dingen of prestaties waar ik trots op ben
Dag 11: Een film/serie die iedereen gezien moet hebben
Dag 12: Waar ik bang voor ben
Dag 13: Mijn verborgen talent(en)
Dag 14: 3 goede en 3 slechte eigenschappen/gewoonten
Dag 15: Iets waar ik spijt van heb
Dag 16: Mijn lievelingsboek als kind
Dag 17: Verzamelingen en obsessies
Dag 18: Foto van mezelf als kind
Dag 19: 10 dingen waar ik blij van word
Dag 20: Mijn favoriete plek in huis
Dag 21: Iets dat ik zelf gemaakt heb
Dag 22: Mijn hobby’s en passies
Dag 23: 3 dingen waar ik verdrietig van word
Dag 24: Iets waar ik me voor schaam
Dag 25: 10 dingen die ik lekker vind
Dag 26: Celebrity crush
Dag 27: Mijn mooiste/leukste vakantie
Dag 28: Waar ik over 5 jaar hoop te staan
Dag 29: Mijn huisdieren van vroeger en nu
Dag 30: Mijn huisdieren van vroeger en nu

(Minst) leuke vragen

Wat vind jij de leukste vraag om beantwoord te zien tijdens de 30 Dagen Blog Challenge, of welke vraag zou je zelf liever niet beantwoorden? Ikzelf vond de drieëntwintigste dag, dingen waar ik verdrietig van word, niet zo’n hele leuk om te beantwoorden en dag negenentwintig, vanwege het onverwachte overlijden van onze hond Mulan op diezelfde dag.

About Author

Mama van Dex & Odin, getrouwd met Edwin, woont in Udenhout, creatief, passie voor schrijven, introvert, houdt van retro/vintage, former gamergirl, geek, ZZP-er, diabeet, baasje van hond Mulan en ratjes Oscar & Sonic.

34 reacties

  • Viel ook niet altijd mee, had wel een deel vooruit geschreven, maar uiteindelijk gingen de dagen me toch inhalen en moest ik alsnog flink doorwerken haha

 1. Knap dat je de 30 dagen toch hebt volgehouden. Mij lukt het niet hoor. Altijd leuk om de persoon achter het blog een beetje beter te leren kennen.

 2. Mieke | mieksmind on

  Zo elke dag een artikel posten is wel even flink aanpoten. Waar je over 5 jaar wilt zijn vind ik wel een goede, positieve insteek en toekomst gericht.

  • Oh nee dit was het overzicht van de afgelopen challenge. Ik start er over een tijdje wel weer eentje, maar voorlopig ben ik wel even klaar haha

 3. Vraag 27 vind ik het leukst! En 24 het minst leuke. Wel superleuk om zo te schrijven, ook voor jezelf!

  • Leuk om over een paar jaar terug te lezen en overnieuw te doen, kijken hoeveel verschil er in de antwoorden zit!

 4. Wat een leuke challenge ! Leuk om jou beter te leren kennen, maar het is vast ook een goede manier gebleken om jezelf ook een beetje beter te leren kennen ? Ik kan me voorstellen dat je niet alle vragen zo beantwoord hebt. Ik heb de vragen overgenomen en ga ze ook eens beantwoorden !

  • Ja ik heb mezelf hier ook zeker beter door leren kennen! Sommige vragen moest ik echt goed over nadenken en waren soms zelfs een beetje confronterend!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: