30DBC – Dag 30: Favoriete Quote

30

De allerlaatste dag van mijn 30 Dagen Blog Challenge, hiermee heb ik de dertig dagen helemaal vol weten te maken! Gisteren was een hele moeilijke en rotte dag vanwege het overlijden van Mulan, maar vandaag sluiten ik de challenge positief af met mijn favoriete quote. Of eigenlijk quotes. Ik heb er namelijk meerdere en kan echt niet kiezen, dus heb ik er een top 5 van gemaakt. Wel in willekeurige volgorde.

Mijn vijf favoriete quotes

quotes01 - 30DBC - Dag 30: Favoriete Quote

What doesn’t kill you, makes you stronger. Ik denk dat iedereen deze wel eens heeft gehoord. Waar je niet dood aan gaat, maakt je alleen maar sterker.


quotes02 - 30DBC - Dag 30: Favoriete Quote

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan. Een quote van Pippi Langkous. Ik vind dit echt een hele mooie, je weet tenslotte pas of je het echt niet kan, als je het geprobeerd hebt.


quotes03 - 30DBC - Dag 30: Favoriete Quote

Creativity is intelligence having fun. Creativiteit is intelligentie die plezier maakt, deze komt van Albert Einstein en vind ik ook weer een erg mooie en toepasselijke. Ik denk ook zeker dat creativiteit en intelligentie aan elkaar gelinkt zijn.


quotes4 - 30DBC - Dag 30: Favoriete Quote

Dit is misschien wel mijn meest favoriete. Why fit in, when you were born to stand out. Waarom zou je ‘erbij willen horen’ als je veel meer kunt dan dat. Waarom een kuddedier zijn als je je eigen identiteit hebt. Ik ben zelf mijn hele schoolperiode een buitenbeentje geweest en hoorde nergens echt bij. Ik heb inmiddels geleerd dat dat ook prima is, dat dat zelf je kracht kan zijn, zolang je maar trouw blijft aan jezelf. De quote komt overigens van Dr. Seuss.


quotes5 - 30DBC - Dag 30: Favoriete Quote

Strength is what we gain, from the madness we survive. Een beetje in het verlengde van de eerste quote. Hetgeen of de gekte/waanzin die we overleven geeft ons alleen maar meer kracht. Als ik terugkijk naar wat ik in mijn leven al overwonnen heb, vind ik deze wel heel sterk en toepasselijk ook.


Jouw favoriete quote(s)

Dit zijn mijn vijf favoriete quotes. Nu zijn quotes natuurlijk heel persoonlijk en afhankelijk van wat je allemaal al mee gemaakt hebt in je leven, of waar je nu staat in je leven. Dus ik ben heel benieuwd naar wat die van jou zijn!

30 Dagen Blog Challenge:

Kom nog meer over mij te weten! Op dag negenentwintigste dag kon je lezen welke huisdieren ik in mijn leven allemaal gehad heb en deel ik het verdrietige nieuws over het overlijden van mijn lieve puppykind Mulan.
30dagenblogchallenge2 - 30DBC - Dag 30: Favoriete Quote

About Author

Mama van Dex & Odin, getrouwd met Edwin, woont in Udenhout, creatief, passie voor schrijven, introvert, houdt van retro/vintage, former gamergirl, geek, ZZP-er, diabeet, baasje van hond Mulan en ratjes Oscar & Sonic.

30 reacties

  1. Ik vind die quote van Pippi Langkous erg grappig! Goed dat je de hele challenge hebt volgehouden. Ik vond het in ieder geval heerlijk dat er elke dag een nieuwe post was, zeker met het oog op Facebook Threads : )

    • Er komt wel weer een andere 30 dagen challenge over een tijdje, maar het was redelijk doorwerken af en toe nu al haha

  2. Mooie quotes en ik herken er mijzelf ook wel in. Mijn favoriete quote is van mijn oma Als klagen zou helpen, had ik het allang gedaan.

  3. Wat een toffe quotes heb je uitgekozen! Ik hou sowieso van quotes en kan niet één favoriet opnoemen…Eentje die me wel altijd bijgebleven is uit House MD is deze:
    “You can have all the faith you want in spirits and the afterlife, heaven and hell, but when it comes to the world, don’t be an idiot, because you can tell me that you put your faith in God to get through the day but when it comes time to cross the road, I know you look both ways.”

  4. Je hebt een vijftal erg mooie quotes gekozen. Ik vind er een heleboel mooi, waaronder deze: ‘No one ever made a difference by being like everyone else’.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: