30DBC – Dag 26: Mijn Celebrity Crush

18

De zesentwintigste dag van de 30 Dagen Blog Challenge, de laatste vijf dagen zijn ingegaan. Vandaag mijn celebrity crush… Om heel eerlijk te zijn ben ik niet zo snel hoteldebotel van een beroemd en/of onbereikbaar persoon. Dus of ik echt een crush heb? Nee ik denk het niet. Maar ik wil deze dag ook niet leeg laten en er zijn best wel wat acteurs en actrices die ik leuk vind, daar zal vast wel een soort van celebrity crush tussen zitten.

Johnny Depp

Als ik dan echt moet kiezen dan zou ik voor Johnny Depp gaan, ziet er leuk uit, niet te jong, heeft een heel eigen stijl, beetje quirky stijl en ik vind hem geweldig in zijn films. Vooral in Pirates of the Carribean vind ik hem heel leuk als Captain Jack Sparrow. Dat is ook meteen mijn favoriete Johnny Depp personage trouwens. Die onverzorgde piratenlook staat hem nog goed ook en stiekem vind ik hem ook wel aantrekkelijk in de rol van Jack Sparrow. En dan dat accent!

Jack Sparrow

Die kies ik dan ook als mijn celebrity crush: Jack Sparrow. Telt dat ook, ondanks dat het geen beroemdheid maar een personage is? Ik vind eigenlijk van wel. Ik maak tenslotte zelf de regels op mijn eigen blog, dus ik zie niet in waarom het niet zou kunnen toch? Johnny Depp in zijn Captain Jack Sparrow-kostuum. Yo-ho, yo-ho, a pirates life for me!

Jouw celebrity crush

De kortste blog van deze 30 Dagen Blog Challenge is dit, maar ik kan er ook echt niet meer van maken. Wel ben ik weer heel benieuwd naar wie jouw celebrity crush is, als je er eentje hebt.

30 Dagen Blog Challenge:

Kom nog meer over mij te weten! Op de vijfentwintigste dag van de 30 Dagen Blog Challenge deelde ik mijn tien favo voedingsmiddelen en op de zevenentwintigste dag vertel ik over mijn leukste vakantie.
30dagenblogchallenge2 - 30DBC - Dag 26: Mijn Celebrity Crush

About Author

Mama van Dex & Odin, getrouwd met Edwin, woont in Udenhout, creatief, passie voor schrijven, introvert, houdt van retro/vintage, gamergirl, geek, ZZP-er, diabeet, baasje van hond Flynn en ratjes Oscar & Sonic.

18 reacties

  1. Haha ik ga hierin helemaal met je mee, Jack Sparrow is sexy! Briljant neergezet trouwens, Johnny Depp is sowieso echt een goede acteur en in deze rol spat hij van het doek.

  2. Ik vind Johnny Depp ook wel een leuke acteur en ziet er zeker niet verkeerd uit maar ik zou gaan voor de acteur die Negan speelt (vergeet zijn naam dus elke keer) Jeffrey Dean Morgan volgens mij

  3. Jack is echt brilliant, super gespeeld ook! Wel van van Johnny al heeft hij de laatste jaren wel een beetje mijn interesse verloren! Ik heb het wel voor Ryan Gosling! πŸ˜€

    • Ryan ben ik zelf niet zo kapot van. Vind dan bijvoorbeeld Simon Baker wel weer heel leuk.

  4. Aaaaahhh Johnny Depp…Love him!! Dus helemaal met jou eens! Al sinds 21 Jump Street toen ik zelf tiener was haha. Een veelzijdige acteur die aparte rollen speelt en als Jack Sparrow is hij zeker geweldig!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: