30DBC – Dag 21: Iets dat ik zelf gemaakt heb

12

De eenentwintigste dag van de 30 Dagen Blog Challenge, vandaag staat in het teken van iets dat ik zelf gemaakt heb. Aangezien ik zelf dagelijks dingen creëer en dat zelfs mijn werk is, heb ik voor deze dag meer dan genoeg om te laten zien. Ik zou zelfs foto’s van de kinderen hier neer kunnen zetten, aangezien ik die natuurlijk ook zelf heb gemaakt, met een klein beetje hulp van Edwin. Maar het meeste werk deed ik toch zelf.

Zelf gemaakt

Voor deze dag in de challenge heb ik een aantal foto’s van producten die ik zelf maak en verkoop via Rainbows & Buttons gekozen. Dit zijn niet de meest recente dingen die ik gemaakt heb, maar toevallig had ik hier mooie foto’s van. Daarnaast plaats ik waarschijnlijk nog vaak genoeg blogs met recente creaties.

zelfgemaakt03 - 30DBC - Dag 21: Iets dat ik zelf gemaakt heb

Een lief setje voor babies. Een labeldoekje waar ze mee kunnen knuffelen en aan de vele labeltjes kunnen friemelen, een speenkoordje om de speen mee aan de kleertjes vast te maken en een bijtring met konijnenoortjes. Deze toevallig in Super Mario-thema omdat dat toch een beetje mijn ding is natuurlijk.

zelfgemaakt02 - 30DBC - Dag 21: Iets dat ik zelf gemaakt heb

Houten postkaarten met leuke teksten erop. De teksten heb ik zelf ontworpen, uitgesneden met de plotter en op het hout gezet. De houten kaarten heb ik bij de Karwei op maat laten zagen, want dat is heel lastig thuis te doen.

zelfgemaakt04 - 30DBC - Dag 21: Iets dat ik zelf gemaakt heb

Lieve kledingsetjes, een broekje en een mutsje in dit geval. Deze heb ik in héél veel verschillende stofjes en in diverse maten. Deze met retro spelcomputertjes en tv’tjes erop vind ik zelf wel een hele leuke. Dex en Odin passen deze maten helaas niet meer, maar ik heb nog stof over dus kan leuke kortje broekjes voor ze ervan maken nog. Dat was vorig jaar ook al mijn plan, maar er toen niet van gekomen. Misschien dat ik er dit jaar wel aan toe kom.

Ook iets zelf gemaakt?

Tot zover mijn creaties. Ben jij ook een beetje creatief? Dan ben ik heel benieuwd naar wat jij zelf gemaakt hebt. Zoek je op dat vlak nog inspiratie, dan vind je mijn tutorial voor een brilzakje misschien wel leuk, of deze grappige knaagspeeltjes voor ratten en andere knaagdieren.

30 Dagen Blog Challenge:

Kom nog meer over mij te weten! Op de twintigste dag liet ik zien wat mijn favoriete plek in huis is en op dag 22 deel ik mijn hobby’s en passies, die een beetje overlappen met dingen die in eerdere dagen al aan bod zijn gekomen. .
30dagenblogchallenge2 - 30DBC - Dag 21: Iets dat ik zelf gemaakt heb

About Author

Mama van Dex & Odin, getrouwd met Edwin, woont in Udenhout, creatief, passie voor schrijven, introvert, houdt van retro/vintage, gamergirl, geek, ZZP-er, diabeet, baasje van hond Flynn en ratjes Oscar & Sonic.

12 reacties

    • Superleuk! Ga je het resultaat delen? Ik heb de meubels van de kinderkamers ook tweedehands gekocht en zelf gepimpt. Zo leuk dat soort projecten he

    • Ik vind dat zo heerlijk om te doen, sommige projecten zijn ook echt niet moeilijk hoor 🙂

  1. Wat een gave spulletjes! Ik ben zelf totaal niet creatief met tekenen en knutselen maar dit ziet er echt fantastisch uit! 🙂

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: