30DBC – Dag 18: Foto van mezelf als kind

36

De achttiende dag van de 30 Dagen Blog Challenge, een foto van mezelf als kind. Heel toevallig deelde ik er gisteren ook al eentje tijdens de challenge, samen met mijn opa en oma. En op de derde dag trouwens ook, bij mijn vroegste herinneringen. In principe had ik deze dag dus wel over kunnen slaan. Kidding. Aangezien ik een moeder heb die dol is op fotograferen, heb ik meer dan genoeg baby en kinderfoto’s van mezelf, dus ga ik er in plaats van één, gewoon een aantal delen.

Foto’s van vroeger

kinderfoto01 - 30DBC - Dag 18: Foto van mezelf als kind

Ik als baby, op een handdoek met een hele lelijke Pink Panther en een teddybeer die ik nog steeds ergens heb bewaard. De handdoek hebben mijn ouders overigens ook nog steeds hihi.

kinderfoto02 - 30DBC - Dag 18: Foto van mezelf als kind

Dit vind ik zelf een hele lieve foto. Ik zit hier in een plastic krat (let ook even op de charmante vloerbedekking van de huiskamer bij mijn ouders vroeger) samen met Chica, zo heette die oranje knuffel die bij me zit. Chica was ook het allereerste woord dat ik kon zeggen, ik heb de knuffel zelf zo genoemd.

kinderfoto03 - 30DBC - Dag 18: Foto van mezelf als kind

Samen met mijn nichtje en beste vriendin Linda. Leuk detail is dat we nog steeds beste vriendinnen zijn. Hoeveel kunnen zeggen dat ze samen met hun beste vriendin op babyfoto’s en kinderfoto’s staan?

kinderfoto04 - 30DBC - Dag 18: Foto van mezelf als kind

Op de bruiloft van mijn peetoom en peettante. We waren in totaal met vier bruidsmeisjes, echt heel schattig. Ik weet er zelf niet meer zoveel vanaf, maar heb verhalen gehoord dat Linda en ik met onze vingertjes al van de bruidstaart hadden zitten snoepen.

kinderfoto05 - 30DBC - Dag 18: Foto van mezelf als kind

Ergens op een kinderboerderij, lekker knuffelen met een grote mama geit. Grappig om te zien dat ik ook toen al zo’n grote dierenvriend was.

kinderfoto06 - 30DBC - Dag 18: Foto van mezelf als kind

Met alle neven en nichten die toen al geboren waren, er ontbreken er nog zes, maar die waren er dus nog niet. Wat een stelletje charmante schoonheden waren wij

30 Dagen Blog Challenge:

Kom nog meer over mij te weten! Op de zeventiende dag van deze challenge kon je lezen over mijn verzamelingen en obsessies en op de negentiende dag deel ik tien dingen waar ik blij van word.
30dagenblogchallenge2 - 30DBC - Dag 18: Foto van mezelf als kind

About Author

Mama van Dex & Odin, getrouwd met Edwin, woont in Udenhout, creatief, passie voor schrijven, introvert, houdt van retro/vintage, former gamergirl, geek, ZZP-er, diabeet, baasje van hond Mulan en ratjes Oscar & Sonic.

36 reacties

 1. Wat een leuke foto’s allemaal! Zo’n blikje in het verleden is altijd bijzonder. En grappig hoe je kunt zien dat ze van ‘vroeger’ zijn aan de kleuren en kleding.

  • Haha ja vroeger was het waarschijnlijk modieus, maar lichte schaamte krijg je wel als je die kleding nu ziet haha

  • Wat waren we hip toen he 😉 kan me niet voorstellen dat dat ooit ‘in’ is geweest.

 2. Wat een super leuke foto’s! Genieten is dat dan om er op terug te kijken he?! Ja de kleding, dat was hier niet anders haha

  • Zo leuk, we hebben best veel foto’s van vroeger. Bekijk ze nog steeds graag 🙂

 3. Leuk foto’s ban vroeger terugkijken! Gaaf dat jullie nog steeds vriendinnen zijn !

 4. Wat leuk zeg om zo fotos van jezelf vroeger terug te zien ik hou de fotos ook erg goed bij mij om regelmatig terug te kijken

 5. wat super leuk toch om fotos van vroeger terug te zien. hoe anders de mode was en de herinneringen die weer boven komen

 6. Wat leuk joh al die oude foto’s! Ik heb ook tig foto’s van vroeger en blader ze nog weleens door. Echt leuke herinneringen komen dan boven.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: