Zox Mystery Pack polsbandjes unboxing

18

Onlangs vertelde ik dat ik Zox straps had ontdekt, elastische, zachte polsbandjes die door kunstenaars van over de hele wereld zijn ontworpen. De buitenkant bestaat uit artwork en de binnenkant bevat naast artwork ook een inspirerende of aansprekende tekst. Ze zijn overigens aan beide kanten te dragen. Van elke strap zijn er maar een bepaald aantal gemaakt en ze worden, voorzien van serienummer, ook maar eenmalig gedrukt.

Verrassing voor om je pols

Ik heb er als eerste bestelling een paar uitgezocht die goed bij me passen en draag ze sindsdien dagelijks. Maar via de website kun je ook een Mistery Pack, met daarin drie polsbandjes in een blinde verpakking. Hierin kunnen bandjes zitten die niet meer te koop zijn, speciale uitgaven of ‘white stars’, polsbandjes met een iets kleinere oplage die enkel en alleen in de Mystery Packs te vinden zijn. Je weet dus niet wat je krijgt.

mysterypackzox01 - Zox Mystery Pack polsbandjes unboxing mysterypackzox04 - Zox Mystery Pack polsbandjes unboxing

Ondanks dat ik niet heel dol ben op verrassingen, vond ik dit wel een heel leuk idee en heb een Mystery Pack besteld. Zo’n pack kost 25 dollar voor drie straps, terwijl je normaal 10 dollar per polsbandje betaald en de verzendkosten zijn gratis vanaf 25 dollar. Ik vond het wachten op deze straps nog spannender dan het wachten op degene die ik zelf had uitgekozen, want toen wist ik wat ik kreeg en nu is het maar hopen dat het bandjes zijn die bij me passen. Gelukkig hoefde ik niet heel lang in spanning te zitten, want binnen een week lag de Mystery Pack in de brievenbus.

Mooie polsbandjes

Er is duidelijk niet alleen veel aandacht besteedt aan de bandjes zelf, maar ook de verpakking ziet er leuk uit, bijna zonde om weg te gooien (wat ik dan ook niet gedaan heb). Okay, de verpakkingen die om de losse polsbandjes zitten, hebben dan wel een beetje weg van een condoomwikkel. Maar goed, ik heb ze natuurlijk niet besteld voor de verpakking. Zijn jullie ook zo nieuwsgierig welke bandjes ik ontving?

mysterypackzox03 - Zox Mystery Pack polsbandjes unboxing mysterypackzox05 - Zox Mystery Pack polsbandjes unboxing

De eerste die ik opende was het bandje ‘Glimmer’. Er staat een abstracte koikarper op met een blauwe achtergrond. Deze is momenteel nog gewoon te koop in de Zox-webshop, maar is er wel één die ik erg mooi vind en zelfs overwogen heb te kopen. Daarna opende ik ‘Can’t Stop the Beat’. De titel suggereert dat het een muzikale strap is, maar deze heeft een hart op de buitenkant staan, met op de achtergrond een hartslag-lijn. Het bandje is helemaal in zachte roze/perzik/gele tinten. Ik had hem zelf niet per se gekocht, maar hij is speciaal ontworpen als een soort awareness strap voor hartproblemen en dat vind ik wel een mooie gedachte.

Straps vol fruit

De laatste strap is meteen ook mijn favoriet van deze drie, ‘Fruitfull’ een vrolijk en kleurrijk bandje vol met fruit! Ik heb van dezelfde serie ook al ‘Sweet Life’, eentje vol met gebakjes, snoepjes en andere zoetigheden. Fruitfull was niet meer te koop, dus ik ben heel blij dat ik hem in mijn Mystery Pack ontvangen heb. Deze polsbandjes zijn onderdeel van een serie van drie, waarvan ik de derde stiekem het liefste had gehad, ‘Roll with it’ die vol met sushi staat. Aangezien ik dol ben op sushi. Maar ach, ik ben ook dol op fruit en zoete troep, dus twee van de drie is al leuk!

mysterypackzox06 - Zox Mystery Pack polsbandjes unboxing

Ik ben heel tevreden over de polsbandjes die ik ontvangen heb. Het is natuurlijk altijd een gok, maar het zijn alle drie bandjes die ik met veel plezier ga dragen. Welke vind jij het leukste en zou je zelf ook dit soort polsbandjes dragen? Mocht je overwegen ze te bestellen dan krijg je maar liefst 10 dollar korting op je eerste bestelling (vanaf 30 dollar) als je via deze kortingscode besteld. Happy shopping!

Een leuke ontdekking

Wil je meer leven over deze leuke en inspirerende polsbandjes? Eerder schreef ik al over mijn ontdekking van Zox straps en mijn eerste bestelling.

mysterypackzox07 - Zox Mystery Pack polsbandjes unboxing

About Author

Mama van Dex & Odin, getrouwd met Edwin, woont in Udenhout, creatief, passie voor schrijven, introvert, houdt van retro/vintage, former gamergirl, geek, ZZP-er, diabeet, baasje van hond Mulan en ratjes Oscar & Sonic.

18 reacties

 1. Ik ben zelf niet zo’n fan van drukke patronen en veel kleuren, maar het idee dat het gemaakt is door allerlei kunstenaar is echt super cool!

  • Ze hebben ook hele rustige prints en kleuren hoor, maar ik vind het wel leuk dat het een beetje een opvallend accessoire is bij mijn verder redelijk neutrale kleding 🙂

 2. Polsbandjes? Als in versiering (dus sieraad)? Of voor als je het warm hebt en dat je dan daarmee kan vegen? Ik kan niet helemaal goed zien wat het materiaal is. Ik weet eerlijk gezegd niet of ik het zelf zou dragen. Aan de andere kant maakt mijn vriendin van die smalle armbandjes (gehaakt geloof ik) die vanzelf afvallen als ze ‘op’ zijn. Dus dat is denk ik ook zoiets. Alleen die zijn erg smal, wat ik zelf fijner vind met mijn smalle polsen. Can’t stop the beat ziet er leuk uit.

  • Nee echt als soort armbandjes! Het zijn geen zweetbandjes. Ze zijn wel heel elastisch, maar vallen er niet af, ze zijn redelijk slijtvast 🙂

 3. Leuke armbandjes, al deed de blauwe verpakking me inderdaad meer denken aan condooms dan aan armbandjes 😉

 4. Danielle Nederlof on

  Gister ontdekt, vandaag besteld. Ik ben heel benieuwd of de small ommn smalle pols past.
  Ik heb gehoordvan iemand dat je onder de 22 euromoet blijven met bestellen ivm tax? Weet jij dit?
  Groetjes, Daniëlle Nederlof

  • Leuk om te horen! Boven de 22 euro loop je idd de kans dat je tax moet betalen. Heb dat zelf 1 keer meegemaakt pas echter. Dus ik neem soms het risico gewoon 😉

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: