30DBC – Dag 10: 3 dingen of prestaties waar ik trots op ben

22

Dit is best een ‘grote’ vraag voor mij en hier zou ik dan ook met gemak meerdere flinke blogs over vol kunnen schrijven, want als ik er over nadenken heb ik in de afgelopen jaren eigenlijk heel veel bereikt waar ik met recht trots op kan zijn. Hieronder drie daarvan, en misschien niet alle drie mijn allergrootste overwinningen/prestaties, maar wel zeker noemenswaardige.

Mijn kinderen/gezin

De eerste is een eenvoudige en ook voor de hand liggende. Ik ben natuurlijk apentrots op mijn gezin en mijn twee jongens, Dex en Odin. Ik ben trots op alles wat ze doen, op wie ze zijn, op elke bijdehante opmerking die ze maken en boevenstreek die ze uithalen (al kan ik ze in het laatste geval soms wel achter het behang plakken). Overigens ben ik ook trots op hoe ik beide zwangerschappen heb doorstaan, want zwanger zijn met Diabetes Type 1 is écht geen pretje en ik was dan ook meer met mijn suikers bezig (letterlijk bijna 24/7) en met ziekenhuisbezoekjes dan met de zwangerschap zelf. Laat staan dat ik er van kon genieten.

Mijn dagelijkse wandelingen

Vorig jaar net voor de grote vakantie (dus bijna precies een jaar geleden) ben ik begonnen met dagelijkse wandelingen van tussen de vijf en tien kilometer per keer. Eerst alleen met Mulan, later is mijn moeder ook mee gaan lopen. Dat wandelen was vooral bedoeld om wat conditie op te bouwen en mijn suikers wat te verbeteren, maar uiteindelijk loop ik nu dus al een jaar consequent (bijna) dagelijks en is niet alleen mijn dagelijkse hoeveelheid insuline gehalveerd en mijn conditie duidelijk verbeterd, ook ben ik weer terug op het gewicht van voor de zwangerschap van Dex. Ik ben dus weer terug gegaan van maat XL naar maatje S! En we lopen nog steeds vrolijk door.

trots02 - 30DBC - Dag 10: 3 dingen of prestaties waar ik trots op ben

Mijn eigen zaak

Het is alweer ruim anderhalf jaar geleden dat ik de Kamer van Koophandel uitliep met mijn eigen KvK-registratie. In die anderhalf jaar heb ik heel hard gewerkt en heel veel opgebouwd, heb ik ook heel veel leuke, nieuwe mensen ontmoet en heb ik mijn spullen al via verschillende winkels mogen verkopen. Ik moet eerlijk zeggen dat Rainbows & Buttons momenteel op een iets lager pitje staat, omdat mijn hoofd de laatste tijd een beetje over lijkt te lopen door van alles en nog wat. Maar alsnog heb ik alle reden om trots te zijn op wat ik in de afgelopen anderhalf jaar uit de grond heb weten te stampen en heb ik nog heel veel plannen ermee.

Jouw trots

Dat waren drie van mijn ‘trotsen’, zoals ik al zei kan ik er wel meer bedenken, maar sommigen zijn ook te ‘groot’ om even kort in een 30 Dagen Blog Challenge-berichtje te gooien. Dus die komen ongetwijfeld nog wel voorbij op mijn blog. Voor nu ben ik vooral benieuwd naar op welke prestaties jij trots bent. Brand maar los!

30 Dagen Blog Challenge:

Kom nog meer over mij te weten! Op dag negen van de challenge neem ik je mee op een gemiddelde dag uit mijn leven en de elfde dag gebruik ik om een hele leuke serie te tippen.
30dagenblogchallenge2 - 30DBC - Dag 10: 3 dingen of prestaties waar ik trots op ben

About Author

Mama van Dex & Odin, getrouwd met Edwin, woont in Udenhout, creatief, passie voor schrijven, introvert, houdt van retro/vintage, gamergirl, geek, ZZP-er, diabeet, baasje van hond Flynn en ratjes Oscar & Sonic.

22 reacties

  • Meestal ‘s avonds, zodra de kinderen in bed liggen en dan lopen we inderdaad tussen een uur en twee uur. Net hoe het weer is en hoe vermoeiend de dag was haha

 1. dresses and daisies on

  Dat is inderdaad iets om trots op te zijn!
  En wat leuk dat je een eigen zaak hebt! Petje af!

  • Thanks 🙂 het is hard werken, maar geeft me zo’n goed gevoel dat ik er ook weer veel energie van krijg!

 2. wat leuk deZe top 3. en dit zijn ook absoluut zaken waar je super trots op mag zijn. En dat wandelen . respect. Zou ik iet volhouden om dit consequent te blijven doen

  • De eerste weken moest ik me er ook echt toe zetten, daarna keek ik er steeds meer naar uit, omdat ik het zo gewend was haha. Ik had zelf ook nooit verwacht het al een jaar vol te houden.

  • Uiteindelijk is het het allemaal waard wel, maar ik zou het niet een derde keer willen doen!

 3. Wow Danielle, wat een mooie prestaties! Respect voor wat je allemaal bereikt hebt, het zijn geen kleine dingen om in zo’n korte tijd te doen.

 4. Wat goed dat je zoveel wandelt! Ik ben best trots dat ik dit jaar begonnen ben met mijn blog en nu al bijna 700 volgers heb. Ik ben heel perfectionistisch, dus soms is het goed om te kijken wat al bereikt is

  • Herkenbaar dat perfectionistische! Maar soms is het goed om niet alleen naar het einddoel te kijken, alle stappen daartussen zijn ook al prestaties toch 🙂

 5. zo hoopgevend te lezen dat wandelen bij jou helpt! sinds de overgang word ik steeds zwaarder en ik ben 8 weken terug begonnen met dagelijks een uur te lopen. Tot nu toe ben ik 1,5 kilo kwijt. Dat gaat dus langzaam en deze morele boost kan ik goed gebruiken

  • Graag gedaan 😉 Ik had het ook niet verwacht, dat het qua gewicht zoveel zou doen, maar ben er nog elke dag blij mee!

  • Ja vooral daardoor idd, en doordat ik savonds minder ben gaan snoepen. Want als je net een uur gewandeld hebt, is het zonde om het er weer aan te eten denk ik dan haha

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: