30DBC – Dag 8: Mijn Guilty Pleasure

20

Mijn guilty pleasure, oftewel iets waar ik gek op ben, maar me toch ook een beetje voor schaam. Ik denk dat ik er wel meerdere heb, maar er is er eentje die me eigenlijk meteen te binnen schiet. Misschien ook wel een heel voorspelbare, want ik denk dat Edwin hetzelfde antwoordt als ik hem vraag wat mijn guilty pleasure is. Zo heel stiekem doe ik er dan ook niet over. Maar ik ben er nu ook weer niet trots op, omdat ik ‘dom vermaak’ eigenlijk ook wel weer zonde van mijn tijd vind.

Guilty pleasure

Maar goed, mijn grootste guilty pleasure is denk ik wel GTST. Goede Tijden, Slechte Tijden, een voorspelbare soap waar alles kan, alles gebeurt. En elke personage op zijn minst al met acht andere personages het bed heeft gedeeld, al dan niet vrijwillig. Ik kan mezelf nu wel goedpraten dat ik het waardeer dat ze goede en maatschappelijke onderwerpen aan bod laten komen, zoals homoseksualiteit, HIV, hoogbegaafdheid, asielzoekers en onvruchtbaarheid. Maar eigenlijk waardeer ik de soap vooral om zijn eenvoud en het feit dat je er eigenlijk niet bij na hoeft te denken. Sterker nog, kijk je drie weken niet, dan ben je na één aflevering weer helemaal bij.

GTST2018 - 30DBC - Dag 8: Mijn Guilty Pleasure

Goede tijden…

Niet dat ik dat doe, drie weken niet kijken, want nu we toch aan het bekennen zijn, heb ik heel lang maandelijks betaald voor een RTLXL abonnement om een week vooruit te kunnen kijken. Tegenwoordig hebben we Videoland en daar kun je GTST ook een week mee vooruit kijken. En eigenlijk heb je er niks aan, want zodra je die week vooruit hebt gekeken, kun je nog elke avond maar één aflevering zien. Maar GTST dus, mijn guilty pleasure.

Andere dingen die ik apprecieer en waarvan ik me bewust ben dat ze duidelijk onder guilty pleasure vallen zijn domme realilty shows zoals Temptation Island. Ik kan me echt groen en geel ergeren aan de domheid van de mensen die daaraan meedoen, maar toen blijf ik het kijken. ’s Avonds in bed, op Videoland en weer een week vooruit. Onder het genot van een potje Garden Scape of Candy Crush (guilty pleasure alert). Ik met de billen bloot, jij ook met de billen bloot, dus wat is jouw ultieme guilty pleasure? Even hieronder bij de reacties delen hè!

30 Dagen Blog Challenge:

Kom nog meer over mij te weten! Op de zevende dag van de challenge vertel ik wat ik met een miljoen zou doen en op de negende dag beschrijf ik een dag uit mijn dagelijks leven.
30dagenblogchallenge2 - 30DBC - Dag 8: Mijn Guilty Pleasure

About Author

Mama van Dex & Odin, getrouwd met Edwin, woont in Udenhout, creatief, passie voor schrijven, introvert, houdt van retro/vintage, gamergirl, geek, ZZP-er, diabeet, baasje van hond Flynn en ratjes Oscar & Sonic.

20 reacties

 1. Mijn quilty pleasure…. goede vraag, ik heb ze vast wel! Van “stiekem” snoepen tot bing watchen, maak me overal schuldig aan 😉

  • Oh ja stiekem snoepen hier ook wel hoor, in de keuken terwijl de kids in de huiskamer zitten haha

  • Haha dat denk ik ook ja! Ik moet nu alleen tijdelijk een nieuwe zoeken nu het seizoensstop is 😉

 2. Hahaha. Niks mis mee toch?
  Mijn guilty pleasure is het lezen van de Ditjes & Datjes van de Bas v/d Heijden. Plus het royaltyblad wat ze er hebben. Heerlijk.

  • Koreaanse drama’s! Oh dat is ook echt leuk, dat is heel lang geleden dat ik die gezien heb haha, was het zelfs al vergeten hoe leuk ik die vond!

 3. Ik heb zelf totaal niet met GTST vroeger wel maar ben er op een gegeven moment mee gestopt. Ik vind temptation island wel heel leuk dat mag van mij wel elke dag zijn

  • Ik kijk het echt al zo lang als ik me kan herinneren. Nu staan ook de allereerste seizoenen weer op Videoland. Heb alleen nog geen tijd gehad daaraan te beginnen, maar het het wel op de planning staan haha

 4. Als het gezin tv kijkt op de sofa, naar de badkamer gaan…
  Maar op de terugweg stiekem nog een stuk chocolade uit de frigo opeten!! 🙂
  Sssst hoef ik lekker niet te delen!

  • Haha ohhh ik eet ook stiekem chocola in de keuken terwijl de kids in de huiskamer zijn!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: