30DBC – Dag 4: Mijn gezinssamenstelling

12

Dag vier van de 30 Dagen Blog Challenge. Vandaag geef ik jullie een kijkje in ons gezin. Onze gezinssamenstelling om precies te zijn. Niet dat dit een heel verrassende blog gaat worden, want degene die mij kennen en/of mijn blog volgen, weten dat natuurlijk wel.

Ons gezin

Ons gezin bestaat uit mij, mijn man Edwin en onze twee kinderen Dex van vijf jaar en Odin van drie jaar. Daarnaast hebben we nog onze hond Mulan, die dit jaar alweer twaalf jaar is geworden en twee ratjes, Oscar en Sonic. Met zijn allen wonen we in een gezellig, soms chaotisch rijtjeshuis in Udenhout, een rustig dorpje vlakbij de Efteling.

Mijn ouders wonen op loopafstand, nog steeds in hetzelfde huis waar ik opgegroeid ben. En ik heb één zusje, Patricia. Zij woont samen met haar vriend Etienne en hun twee kinderen Rubi (ons petekindje van vier jaar) en Denley (ons neefje van één jaar), ook in Udenhout, niet op loopafstand. Nou ja, in principe is in Udenhout alles wel op loopafstand, maar ze wonen in ieder geval niet ‘om de hoek’. Maar goed, we zien elkaar minimaal één keer per week, want op maandagavond eten we altijd met zijn allen bij mijn ouders, één gezellige boel dus.

Jouw gezinssamenstelling

Tot zover mijn gezinssamenstelling. Ik had natuurlijk nog veel verder uit kunnen wijden over ooms, tantes, neefjes en nichtjes, want wat dat betreft hebben we een heel grote familie, maar dat is misschien iets voor een volgende keer. Voor nu laat ik het hier bij. Ik wil uiteraard nog wel heel graag weten hoe jouw familie- of gezinssamenstelling er uit ziet!

30 Dagen Blog Challenge:

Kom nog meer over mij te weten! Op dag drie van de 30 Dagen Blog Challenge deelde ik mijn vroegste herinnering en op de vijfde dag mag je een kijkje nemen in mijn (overvolle) handtas.
30dagenblogchallenge2 - 30DBC - Dag 4: Mijn gezinssamenstelling

About Author

Mama van Dex & Odin, getrouwd met Edwin, woont in Udenhout, creatief, passie voor schrijven, introvert, houdt van retro/vintage, gamergirl, geek, ZZP-er, diabeet, baasje van hond Flynn en ratjes Oscar & Sonic.

12 reacties

  1. Klinkt als een heel gezellige bende! πŸ™‚ Ik woon nog thuis bij mijn ouders en alle huisdieren (cavia’s, honden, vogels, kippen,…), haha!

    • Oh dat lijkt me echt heel vervelend! Nu heb je tegenwoordig wel beeldbellen enzo, maar dat is toch niet hetzelfde als gewoon lekker bij elkaar op visite he

    • Haha katten zijn ook leuk! en ik reken dieren ook als deel van het gezien πŸ™‚

  2. Ik woon samen met mijn man Lennert en onze twee kinderen; Alex (6) en Madelief (5) in Tilburg. We hebben een hond die Lucky heet en 8 jaar is.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: