30 Dagen Blog Challenge (meedoen mag)

22

Ik ben gek op blog challenges, zo deed ik op mijn vorige blog al eens een 30 Days of Games-challenge en een 30 Days of Books-challenge. Om het nu wat algemener en vooral persoonlijker te houden, doe ik dit keer een 30 Days Blog Challenge.  Hierin geef ik antwoord op zowel luchtige als wat diepgaandere onderwerpen. Vanaf 1 juli zal er dus 30 dagen lang, elke dag een blog online verschijnen aan de hand van onderstaande lijst.

30 Dagen, 30 Blogs

Naast Mama van Dex en Odin zijn er nog een aantal leuke blogs die meedoen aan deze challenge. Hier zal ik in de dagelijkse berichten ook regelmatig linkjes naar plaatsen zodat je ook de antwoorden van mijn medebloggers kunt lezen. Heb je zelf ook een blog en wil je (last minute) nog aanschuiven, meld je dan aan voor 30DBC Facebook Groep. Hierdoor leren je lezers jou op een leuke manier wat beter kennen. En heb je een maand lang leuke content voor op je blog.

Ik ben overigens ook heel benieuwd naar jouw antwoorden op de verschillende vragen/stellingen. Dus voel je vooral vrij om mee te doen, ook als je geen eigen blog hebt. Dan kun je hieronder of op de Facebook-berichten heel eenvoudig een reactie achter laten.

30 Dagen Blog Challenge:

Naar welke dag ben jij het meest benieuwd? In de eerste blog van deze 30 Dagen Blog Challenge kun je een recente foto bekijken en deel ik vijf weetjes over mezelf. Lees jij mee?
30dagenblogchallenge01 - 30 Dagen Blog Challenge (meedoen mag)

About Author

Mama van Dex & Odin, getrouwd met Edwin, woont in Udenhout, creatief, passie voor schrijven, introvert, houdt van retro/vintage, former gamergirl, geek, ZZP-er, diabeet, baasje van hond Mulan en ratjes Oscar & Sonic.

22 reacties

 1. Leuk zo’n challenge mara ik pas toch echt even. Ik blog wanneer het me lukt en past in mijn drukke gezinsleven. De insteek is gaaf maar zou het uitsmeren over 90 dagen in mijn geval haha. Succes!

  • Haha ja snap ik! Ik ben ook al een tijdje bezig met vooruit werken hoor 😉 Ik houd dat ook niet per dag bij anders

  • Ja daar ben ik ook wel benieuwd naar, misschien dat ik daar ook nog wel iets over schrijf naderhand.

 2. Wat leuk zo’n challenge en ook de vragen/onderwerpen! Voor mij gaat het momenteel niet lukken maar zou het zeker wel een keer willen proberen! Veel plezier met jouw challenge!

  • Inderdaad, en ik werk lekker vooruit zodat ik er niet per se dagelijks eentje hoef te schrijven 🙂

  • Redelijk wat werk wel, maar je kan vooruit werken he, dus ik hoef niet dagelijks iets te schrijven ervoor en ben al een tijdje bezig met vooruit schrijven. 🙂

  • Zonde! Maar ik heb op mijn vroegere blog ook ooit een halve challenge over boeken gedaan, dus ook nooit afgemaakt. De bedoeling is wel dat deze helemaal afkomt haha

  • Dank je! Vind dit ook wel leuk om te doen en je hebt alvast een hele lijst onderwerpen he 😉

  • Thanks! Heb al wel wat vooruit kunnen werken hoor 🙂 scheelt denk ik wel

 3. Leuk een challenge van 30 dagen! Ik ga er zelf ook binnenkort een doen, maar moet wel even zorgen dat ik genoeg tijd er voor maak!

  • Het kost wel redelijk wat tijd en voorbereiding inderdaad! Maar erg leuk om te doen

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: